O NAMA

SERTIFIKAT PREDSTAVLJA VAŠE ZNANJE I VREDNOVAN JE U CELOM SVETU!

VINSKA AKADEMIJA CRNE GORE (WINE ACADEMY OF MONTENEGRO) od novembra 2016. godine postala je deo najprestižnije i najcenjenije vinske institucije na svetu Wine and Spirit Education Trust-WSET.

VINSKA AKADEMIJA CRNE GORE Cheap Pro Bowl Jerseys predstavlja  internacionalnu organizaciju osnovanu  sa plemenitim ciljem, da svakog budućeg polaznika edukuje kroz profesionalne obuke o vinu koje će mu obezbijediti visoko mjesto u  ugostiteljstvu, turizmu, vinarstvu.

Obuke su koncipirane tako da je svaki polaznik u prilici da se bliže upozna sa plemenitim pićem odnosno vinom,  kroz teorijski i praktični deo. Teme se tiču osnova vinarstva i vinogradarstva, servisa i degustacije vina, slaganje vina i hrane kao i upoznavanje sa karakterističnim sortama najpoznatijih vinskih regiona.  Svaki čas podrazumjeva i praktični deo – degustaciju vina.

Značaj ovakvih obuka ogleda se u sticanju znanja polaznika koje sa lakoćom mogu da primjene  u sferama poput ugostiteljstva, turizma, proizvodnje vina i sl.

Veliki značaj otvaranja jedne ovakve Akademije ogleda se u sticanju svetskih znanja u oblasti vina, kao i postavljanje Crne Gore na svetsku vinsku mapu.

Sertifikat koji polaznik dobija nakon uspešno položenog završnog ispita, izdaje se od strane WSET čime je priznat i veoma cenjen u celom svetu!